Un nou Service de Scutere in Bucuresti

Under-Motors Top isi va deschide portile cu un nou Service de Scutere in Bucuresti la adresa : Strada Heliade Între Vii, nr. 8, Sector 2, București. Telefon: 0774 059 306

Under Motors Top oferă servicii de reparatii mecanice si electrice mărcilor de scutere
precum: SYM, Kymco, Honda, Yamaha, Suzuki, Vesta, Piaggio. In ce-a de-a doaua locatie (prima fiind pe Soseaua Giurgiului Nr 176 Sector 4 Bucuresti) pe care o deschidem din data de 1-Februarie 2021, putem prelua o parte din clientii existenti care locuiesc in centrul orasului. Atelierul de reparatii scutere va fi dotat cu toate sculele necesare. La momentul de fata Under-Motors Top este responsabil de mentenanta flotei de scutere care apartine celor de la Jerry Pizza, Presto Pizza deasemenea intretinerea scuterelor SYM si a motocicletelor Daytona Zontes in Bucuresti. Vom incerca sa oferim cele mai bune servicii existente pe piata in ceea ce priveste mentenanta si repararea scuterelor.

Programare la Service

In functie de marca scuterului pe care o detineti, vi se va recomanda una din locatiile noaste, care poate rezolva problema pe care o intampinati la momentul respectiv.
Punem la dispozitia clientilor toate informatiile de care au nevoie privind intreținerea standard conform planului de revizii care apartine fiecarui brand in parte. Pentru scuterele SYM, vom dispune de piesele consumabile pe stoc , pentru a nu fi nevoie de comanda acestora. Scuterele SYM vor avea prioritate
Orice interventie, se face doar in baza unei programari in prealabil. Nu putem estima costuri telofonic, pana cand nu avem mai multe informatii despre problema pe care urmeaza sa o rezolvam.

Daca vom colabora

Under-Motors Top este specialistul dumneavostra in serviciile de mentenanta si reparatii de scutere in Bucuresti. Momentan suntem in discutii de colaborare cu mai multi dealeri de vanzari de scutere si motociclete, pentru acoperirea garantiilor, reparatiilor, si tot ce tine de mentenanta acestora, Faptul ca stam de vorba cu mai multi dealeri, asta nu inseamna ca acceptam orice tip de colaborare. Focusul nostru este pe a rezolva problemele intr-un timp cat mai scurt. Un nou serviciu care va vom pune la dispozitie este tractarea scuterelor si a motocicletelor. Evident, nu stagnam, si vom deschide si alte orizonturi, facand libertatea de mobilitate urbana și mai simplă și mai ecologică, Vom acoperi toata gama scuterelor electrice SYM.

Under-Motors Top

Strada Heliade Între Vii, nr. 8, Sector 2, București

Telefon: 0774 059 306